Montering af varmepumpe
​– hurtig installation af varmepumpe

Vi er specialister i miljøvenlige varmepumpeløsninger

​Er du på udkig efter en installatør til en opgave med montering af varmepumpe i dit hus? Så lad os varetage opgaven for dig. Hos NRGY er vi specialister i bæredygtige og miljøvenlige varmepumpeløsninger, og vi servicerer kunder i hele landet.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi kan samtidig tilbyde en billig finansiering. Vi forhandler markedets bedste varmepumper, og du kan altid forvente hurtig levering og opsætning af varmepumpe.

Opsætning af varmepumpe støtter bæredygtigheden

​Vi ønsker at støtte den bæredygtige udvikling og grønne omstilling. Derfor tilbyder vi levering og opsætning af varmepumpe i private hjem og andre steder. Dermed får du mulighed for at opnå store besparelser på din varmeregning og at udlede mindre CO2 end fra fossile varmekilder.

Vi er stolte af at være leverandør af Panasonic og Mitsubishi Ecodan Silent. Det er både billige og driftssikre varmepumper, og du får endda 5 års garanti uden ekstraomkostninger. Der er flere forskellige modeller at vælge imellem.


​Fordelen ved luft til vand-varmepumper er, at de kan opvarme både brugsvand og centralvarmevand. Samtidig kan de filtrere fugt, støv og andre partikler væk fra luften i rummet. Der er kort sagt mange muligheder ved opsætning af varmepumpe. 

4

​Få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Hvad koster en varmepumpe? Det er det første spørgsmål, som vi tit får. Priserne for installation af varmepumpe afhænger blandt andet af type, model og kapacitet. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på din aktuelle varmeløsning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af varmepumpe, hvor du samtidig er sikker på, at der ikke kommer pludselige ekstraomkostninger.

Markedets bedste varmepumper til billige priser

Varmepumper til en stærk pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Billig finansiering

Vi hjælper dig med en billig finansiering.

Hurtig levering i Danmark

Vores levering er blandt de hurtigste i landet.

Levering i hele Danmark

Vi leverer varmepumper overalt i Danmark.

Hør mere om varmepumper​

Kontakt NRGY, hvis du har spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om vores udvalg af luft til vand varmepumper? Hos NRGY står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om bæredygtige varmekilder, og vi gør en dyd ud af at videregive vores erfaringer, og på baggrund heraf vejlede vores kunder mod den helt rette bæredygtige varmekilde. Det gælder, uanset om det er til privat eller erhverv.

Kontakt os hos NRGY allerede i dag, og hør nærmere om, hvilke fordele der ved at implementere en bæredygtig varmekilde, og hvilken varmepumpe, der er den rigtige for jer. 

Skriv til NRGY her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

logo2023

Leverandør af bæredygtige varmekilder til privatpersoner og erhverv.​

white-facebook-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@nrgy.dk.

Telefontid: 8.00 - 16.00 (alle hverdage).

NRGY ApS

CVR​: 42839620

Hjulmagervej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning