Om NRGY​

Hos NRGY står den grønne omstilling og bæredygtighed os meget nært.


​Det har inspireret os til, at vi hos NRGY i dag er leverandører af bæredygtige og miljøvenlige varmekilder – både til privatpersoner og til erhverv.

Hos NRGY håber vi nemlig på, at endnu flere virksomheder og privatpersoner for alvor kommer i gang med den grønne omstilling ved at inkorporere flere bæredygtige tiltag, så vores jordklode forbliver lige så skøn, som den er i dag.

Derfor har vi hos NRGY gjort det til vores mission at understøtte den bæredygtige omstilling ved at stille miljøvenlige varmekilder til rådighed for endnu flere. Det har vi gjort på den måde, at når du køber en bæredygtig varmekilde fra NRGY, får du både en miljøvenlig varmekilde, der mindsker CO2-udledningen ved at bruge naturens og jordklodens nuværende ressourcer, hvilket samtidig medvirker, at du på sigt sparer penge på varmeregningen.

Det kalder vi grøn fornuft!

​​NRGY har en holdning til bæredygtig udvikling

Hos NRGY tror vi på, at vi alle har et ansvar for at imødekomme en bæredygtig udvikling, og at vi som privatpersoner såvel som erhverv har en afgørende rolle, når det kommer til at inkorporere forskellige tiltag til fordel for miljøet. Det gælder både små og store tiltag.​

​Vi mener, at udskiftningen af de mere klassiske varmekilder til nogle mere miljørigtige varmekilder er et vigtigt tiltag mod en bæredygtig udvikling!

​​Derfor vil vi hos NRGY medvirke til en større bevidsthed om alternativer til de klassiske varmekilder og tale for at erstatte dem med bæredygtige alternativer i form af miljørigtige varmekilder.

Hos NRGY har vi flere års erfaring med arbejdet indenfor bæredygtige varmekilder. Vores mangeårige erfaring er din garanti for, at du får det bedste bæredygtige produkt, når du køber en bæredygtig varmekilde hos os. Derudover er vores erfaring også din garanti for, at du får den bedste rådgivning på området.

Bæredygtighed

Udskift den nuværende varmekilde med en bæredygtig varmekilde

Hvis du på nuværende tidspunkt opvarmer din bolig med en varmekilde, der ikke er miljøvenlig, eksempelvis ved hjælp af olie eller gas, har NRGY en række bæredygtige alternativer til dig. Det kan også være, at du har en virksomhed, eller er en del af en virksomhed, hvor I har et ønske om at udskifte den nuværende varmekilde med en bæredygtig varmekilde.

Bæredygtige varmekilder er en forholdvis simpel måde, hvorpå vi hver især kan udnytte naturens og jordklodens egne ressourcer. At inkorporere en bæredygtig varmekilde er nemlig en god mulighed for at foretage en lille ændring, der i sidste ende har en stor betydning for miljøet.

Klik her for at få et godt tilbud på din nye bæredygtige varmkilde. Vi står også altid klar til at tage en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere om, hvilke fordele der kan være for dig eller din virksomhed ved at implementere en bæredygtig varmekilde.

Det er svært at undgå det faktum, at vores jordklode står overfor nogle enorme klimaudfordringer. Klimaudfordringer, der påvirker os alle hele verdenen over.

Herhjemme mærker vi det på egen krop, når endnu et skybrud ramler ind over det danske land, eller når vi om sommeren oplever flere og flere hedebølger. Derudover bliver vi konfronteret med klimaudfordringerne, når vi rejser ud i den store vide verden, og når vi i Nyhederne ser, at isen med hastige skridt forsvinder i polarområder, at voldsomme oversvømmelser skyller indover store landområder, og at endnu en aggressiv skovbrand brager i verdens skove. Vi mærker altså de tydelige konsekvenser af klimaforandringerne, uanset hvor vi befinder os.

Derfor er det i dag vigtigere end nogensinde før at tænke i bæredygtige alternativer og finde miljøvenlige løsninger, hvis vi skal overkomme de klimaudfordringer, vi står overfor.

Og til trods for at klimapresset ikke er nær så ekstremt i Danmark, som det er andre steder på jordkloden, kan vi også gøre en betydelig forskel på klimasituationen herhjemme. En vigtig del af klimaets redning starter nemlig med små bæredygtige ændringer – også hos den danske forbruger.​

Hvad er bæredygtig udvikling?

​Bæredygtig udvikling er ifølge Brundtlandrapporten “at sikre en fremtidig udvikling, der opfylder de nuværende generationers behov uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare”.

Brundtlandrapporten blev lavet af “The World Commission on Environment and Development” under FN og udkom i år 1987, og det var netop i Brundtlandrapporten, at bæredygtig udvikling for første gang blev sat på den internationale dagsorden.

Sidenhen er FN’s 17 verdensmål også blevet vedtaget. FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling blev formuleret i år 2015 og har til mål at sætte rammerne for, hvilke områder vi på verdensplan bør handle på for at fremme en bæredygtig udvikling og for at leve op til Brundtlandrapportens formulering af bæredygtig udvikling.

De 17 verdensmål omfatter både økonomisk udvikling, social udvikling etc., men de omfatter i høj grad også miljømæssig bæredygtighed, som netop er vores kernesag her hos NRGY. Hos NRGY ligger klimakampen os nemlig meget nær, og vi ved, at der er behov for nogle konkrete løsninger, hvis vores jordklode skal være lige så skøn i fremtiden, som den er den dag i dag.

Hos NRGY har vi et stort ønske om at bidrage positivt i retning af verdensmålene for en bæredygtig udvikling og et stort ønske om at bidrage positivt til vores fælles vej mod klimaneutralitet. Det gør vi blandt andet ved at levere bæredygtige varmekilder til forbrugerne. Med vores bæredygtige varmekilder opfordrer vi til handling hos privatpersoner såvel som erhverv med målet om at begrænse eller udskyde klimaforandringerne og deres indvirken.​

Kontakt os

Kontakt NRGY, hvis du har spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om vores udvalg af luft til vand varmepumper? 

Hos NRGY står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om bæredygtige varmekilder, og vi gør en dyd ud af at videregive vores erfaringer, 

og på baggrund heraf vejlede vores kunder mod den helt rette bæredygtige varmekilde. 

Det gælder, uanset om det er til privat eller erhverv.
​Kontakt os hos NRGY allerede i dag, og hør nærmere om, hvilke fordele der ved at implementere en bæredygtig varmekilde, 

og hvilken varmepumpe, der er den rigtige for jer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 93 40 80 30
​eller skriv en mail til info@nrgy.dk

Vi samarbejder med førende virksomheder​

Kontakt

Nrgy ApS​

CVR: 42839620

Hjulmagervej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 93 40 80 30

E-mail: info@nrgy.dk

Bestil service nu!

93 40 80 30

 Telefontid: 8.00 - 16.00 (alle hverdage)

Copyright © 2023 Nrgy ApS. Alle rettigheder forbeholdes.