Fjernvarme eller varmepumpe?

Er du i tvivl, om du skal du vælge fjernvarme eller varmepumpe?

Søger du en energibesparende varmeløsning til dit hjem? Med en varmepumpe vælger du en varmekilde, der både skåner miljøet og giver dig besparelser på varmeregningen.

Hvis du er i tvivl, om du skal vælge fjernvarme eller varmepumpe, så tøv ikke længere. Varmepumpen er den mest energibesparende, miljøvenlige og billigste opvarmningsform, du kan vælge.

Når det kommer til varmepumper, kan du vælge dog mellem flere forskellige slags. Hos NRGY har vi et stort udvalg af mærker og modeller, og vi rådgiver dig gerne, så du kommer hjem med den helt rigtige. Med udgangspunkt i Holbæk tager vi rundt i hele landet og hjælper vores kunder med montering af varmepumper.

Hvad koster en varmepumpe i drift?

Selvom varmepumpen er den mest energibesparende løsning, forstår vi godt, hvis du stadig tænker: Hvad koster en varmepumpe i drift? Som med alle andre varmeløsninger afhænger det af dit forbrug. Varmepumpen har dog et utroligt effektivt energiregnskab og leverer et stort varmeudbytte for den elektricitet, den forbruger.

Der findes både luft til vand-varmepumper, hybridvarmepumper og jordvarmepumper. Varmepumper udleder varme eller kulde og fjerner samtidig fugt fra luften.

 

Derfor skal du også tænke over placeringen af din varmepumpe – i hvilket rum har du behov for mest temperaturregulering? Som oftest anbefaler vi et opholdsrum, som f.eks. køkkenalrum eller dagligstue, men det er naturligvis dit individuelle behov, der er afgørende.

Kontakt os for at høre mere
​og få en leveringstid af varmepumpe

Er du stadig i tvivl, om du skal vælge fjernvarme eller varmepumpe? Eller ønsker du at høre mere om vores leveringstid af varmepumpe hjem til dig? Så kontakt os og hør meget mere om vores løsninger.

Vi rådgiver dig gerne, så du er sikker på at få den varmepumpe, der passer bedst til dig, og vi tilbyder altid utroligt kort leveringstid, så du ikke skal vente for længe på din nye, miljøvenlige varmeløsning.

Kontakt os

Kontakt NRGY, hvis du har spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om vores udvalg af luft til vand varmepumper? 

Hos NRGY står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om bæredygtige varmekilder, og vi gør en dyd ud af at videregive vores erfaringer, 

og på baggrund heraf vejlede vores kunder mod den helt rette bæredygtige varmekilde. 

Det gælder, uanset om det er til privat eller erhverv.
​Kontakt os hos NRGY allerede i dag, og hør nærmere om, hvilke fordele der ved at implementere en bæredygtig varmekilde, 

og hvilken varmepumpe, der er den rigtige for jer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 93 40 80 30
​eller skriv en mail til info@nrgy.dk

Vi samarbejder med førende virksomheder​

Kontakt

Nrgy ApS​

CVR: 42839620

Hjulmagervej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 93 40 80 30

E-mail: info@nrgy.dk

Bestil service nu!

93 40 80 30

 Telefontid: 8.00 - 16.00 (alle hverdage)

Copyright © 2023 Nrgy ApS. Alle rettigheder forbeholdes.