Bæredygtige og energivenlige luft til vand-varmepumper

Køb energivenlige varmepumper gennem NRGY

​Overvejer du at købe en energivenlig og bæredygtig luft til vand-varmepumpe? Og gerne vil spare på varmeregningen fra første dag så læs trygt videre 

Få tilbud på en varmepumpe fra NRGY
​Få et varmepumpe tilbud, og lad os montere den for dig. Hos NRGY har vi specialiseret os i bæredygtige og miljøvenlige varmeløsninger, som vi leverer og monterer til husejere og erhvervskunder i hele landet. 

Vi er forhandlere af nogle af markedets bedste varmepumper. 

Samtidig har vi billige dygtige priser på varmepumpe med luft til vand og vi hjælper gerne med finansiering, hvis du ønsker det. Derudover har vi hurtig levering i hele Danmark.

En lavere varmeregning og mindre CO2-udledning

​Vi lægger stor vægt på at passe på miljøet og at støtte den bæredygtige udvikling. Fordelene ved varmepumper er at de giver store besparelser på varmeregningen, udleder mindre CO2 end traditionelle varmekilder og er stabile i drift med lang levetid.

Vi er stolt leverandør af Mitsubishi Ecodan Silent- og Panasonic-varmepumper. De er både billige og driftssikre med lang levetid. Samtidig får du 5 års garanti uden ekstraomkostninger. Der er flere forskellige løsninger at vælge imellem.

​​

Erstat olie- eller gasfyret med en luft til vand-varmepumpe

De fleste vælger en luft til vand-varmepumpe, fordi den kan opvarme både brugsvand og centralvarmevand. Den kan med andre ord erstatte det gamle oliefyr eller gasfyr. Derfor er den velegnet til de fleste helårshuse og især til familieboliger.

Markedets bedste varmepumper til billige priser

Varmepumper til en stærk pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Billig finansiering

Vi hjælper dig med en billig finansiering.

Hurtig levering i Danmark

Vores levering er blandt de hurtigste i landet.

Levering i hele Danmark

Vi leverer varmepumper overalt i Danmark.

Hør mere om varmepumper​

Kontakt NRGY, hvis du har spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om vores udvalg af luft til vand varmepumper? Hos NRGY står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om bæredygtige varmekilder, og vi gør en dyd ud af at videregive vores erfaringer, og på baggrund heraf vejlede vores kunder mod den helt rette bæredygtige varmekilde. Det gælder, uanset om det er til privat eller erhverv.

Kontakt os hos NRGY allerede i dag, og hør nærmere om, hvilke fordele der ved at implementere en bæredygtig varmekilde, og hvilken varmepumpe, der er den rigtige for jer. 

Skriv til NRGY her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

logo2023

Leverandør af bæredygtige varmekilder til privatpersoner og erhverv.​

white-facebook-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@nrgy.dk.

Telefontid: 8.00 - 16.00 (alle hverdage).

NRGY ApS

CVR​: 42839620

Hjulmagervej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning