FAQ - Her på siden kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om Luft-til-vand varmepumper. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 93408030 eller sende en mail på info@nrgy.dk

Inden køb af Luft-til-vand varmepumper

1. Hvilken størrelse varmepumpe har jeg brug for?​

Svar: Alle huse er meget forskellige og har et forskelligt energibehov. Det handler meget om dine forbrugsmønstre og hvor dit hus er geografisk placeret i Danmark, men der er også andre faktorer, som kan spille ind. Som udgangspunkt kan du forvente at spare op til 70% på din varmeregning ved at skifte til en Luft-til-vand varmepumpe.  

Du er velkommen til at kontakte NRGY og få et uforpligtende tilbud på en Luft-til-vand varmepumpe på tilbud@nrgy.dk eller ringe på 93408030

2. Hvor meget støj afgiver udedelen?
​Svar: 
De varmepumper som vi forhandler er produceret, så de afgiver mindst mulig lyd til omgivelserne. Derfor bør man placere udedelen, så den generer omgivelserne mindst muligt. Vores medarbejdere i NRGY står til til rådighed omkring placeringen af Luft-til-vand varmepumper i dit hus for at få den mest optimale støjsvage oplevelse. 

3. Har placeringen af udedelen betydning for energiforbruget?
Svar: Der er ingen målbar forskel ved placering af udedelen syd/nord i dit hus. Man skal dog overholde anvisningerne for afstand til vægge og lave en så kort rørføring som muligt mellem udedel og indedel for at undgå varmetab.

Når du har købt en Luft-til-vand varmepumpe

4. Hvad gør jeg, hvis varmepumpen ikke virker?

Svar: I brugermanualen kan du læse om mulige fejlårsager. Du kan evt. også forsøge at genstarte varmepumpen. Hvis dette ikke afhjælper problemet, skal du notere varmepumpens navn og serienummer og ringe til din installatør. Har du købt din Luft-til-vand varmepumpe gennem NRGY så kontakt os hurtigst muligt på tlf. 93408030


5. Det varme vand føles ikke varmt nok
​Svar:
Kontrollér gerne, at el-tilskuddet ikke er blokeret. Tjek om varmepumpen står i sommerstilling. Gør den det, vil den ikke producere varme nok.

​6. Hvordan hæver jeg temperaturen i huset?
​Svar:
Justering af varme kan foretages på 2 måder: Enten ved at hæve varmekurven eller ved at parallelforskyde den justering, man skal foretage. Dette afgøres af, om huset mangler varme ved en bestemt temperatur eller om huset generelt er for koldt. Hvis huset mangler varme ved en bestemt temperatur, skal varmekurven hæves fx fra 7 til 8 grader. Dette vil give en højere temperatur, når det er koldt. Hvis huset generelt er koldt, vil en parallelforskydning af varmekurven kunne være en hjælp. Parallelforskydning foretages med drejeknappen.


7. Mit hus er koldt - hvad skal jeg gøre?

Svar: Start med at Kontrollere om eltilskuddet ikke er afbrudt. Hvis eltilskuddet mangler, og det er vinter, kan husets topeffekt overstige varmepumpens ydelse. Kontrollér, at funktionen "Auto" er valgt, og eltilskud indkoblet.

8. Hvorfor bruger man en varmekurve?

Svar: Du kan spare masser af penge, hvis varmepumpen kun producerer den varme, der er behov for. Den maksimale fremløbstemperatur justeres automatisk hvert minut ud fra udetemperaturen. Ved en for stejl varmekurve vil el-tilskuddet indkoble for tidligt og derved give en for høj varmeregning.

Markedets bedste varmepumper til billige priser

Varmepumper til en stærk pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Billig finansiering

Vi hjælper dig med en billig finansiering.

Hurtig levering i Danmark

Vores levering er blandt de hurtigste i landet.

Levering i hele Danmark

Vi leverer varmepumper overalt i Danmark.

Hør mere om varmepumper​

Kontakt NRGY, hvis du har spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om vores udvalg af luft til vand varmepumper? Hos NRGY står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om bæredygtige varmekilder, og vi gør en dyd ud af at videregive vores erfaringer, og på baggrund heraf vejlede vores kunder mod den helt rette bæredygtige varmekilde. Det gælder, uanset om det er til privat eller erhverv.

Kontakt os hos NRGY allerede i dag, og hør nærmere om, hvilke fordele der ved at implementere en bæredygtig varmekilde, og hvilken varmepumpe, der er den rigtige for jer. 

Skriv til NRGY her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

logo2023

Leverandør af bæredygtige varmekilder til privatpersoner og erhverv.​

white-facebook-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@nrgy.dk.

Telefontid: 8.00 - 16.00 (alle hverdage).

NRGY ApS

CVR​: 42839620

Hjulmagervej 3, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning